Voorstelling

“47{114f9276d5bd682d0239e305b50c375b1d52de913d9b1b67c42dbae9f232b162} van de bedrijfsleiders zijn van oordeel onvoldoende geïnformeerd te zijn omtrent bedrijfsovernames”. Op basis van deze DAFSA-studie uit 2000, heeft Actoria als objectief om tegemoet te komen aan de vraag van de bedrijfsleiders om hen te begeleiden en te adviseren bij alle aspecten van bedrijfsovernames.

Actoria hanteert een zeer specifieke methodologie:

· in tegenstelling tot de meeste van onze collega’s –zij verkiezen hun portefeuille te maximaliseren- selecteert Actoria kwalitatieve dossiers om zo een beter resultaat te bereiken voor ieder dossier
· Actoria verkiest een benadering als adviesbureau ipv deze van een tussenpersoon. Onze klanten zoeken ons op omdat zij weten dat wij uitsluitend hun belangen verdedigen.
· Actoria heeft alle competenties in huis om een compleet advies te verstrekken.
· Actoria heeft een Europese dimensie die ervoor zorgt dat er een samenspel ontstaat tussen Actoria België en haar buitenlandse vestigingen, waaronder Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Zwitserland.

De expertise van Actoria bevindt zich specifiek binnen de KMO’s met een peroneelsbestand tot 500 personen.

De multidisciplinaire structuur van Actoria bestaat uit 3 departementen : een financieel departement, een juridisch/fiscaal departement en een technisch departement. Deze structuur laat ons toe onze klanten te adviseren en te begeleiden in alle activiteitssectoren en een antwoord te bieden op alle vragen.

Actoria geeft voorrang aan de dossiers die zij behartigt. Om die reden anvaarden wij geen dossiers waarbij de onderneming in kwestie zich bevindt in een toestand van kennelijk onvermogen.

Actoria beschikt over alle waarborgen en verzekeringen uitbating conform de wetgeving die van toepassing is.

Actoria werkt samen met de meeste Kamers van Koophandel in Belgie, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland, met banken en zakenbanken, investeringsfondsen, advocaten, notarissen en accountants.

• Onderzoekt gemiddeld 500 dossiers per jaar;
• Behandelt gemiddeld 150 dossiers per jaar, met een maximum van 3 dossiers per maand;
• Wijst gemiddeld 7 dossiers toe aan iedere partner
• Realiseert gemiddeld 3 dossiers per maand, en een dertigtal per jaar

Actoria, met hoofdzetel in Zwitserland, omvat meerdere gespecialiseerde entiteiten :

– Actoria International
– Actoria Luxemburg
– Actoria Frankrijk
– Actoria Zwitserland
– Actoria UK
– Actoria Spanje
– Actoria ItaliĂ«
– Actoria Marokko
– Actoria Duitsland
– ActInvest
– Actoffice

Met een ervaring van meer dan 15 jaar, en een netwerk van financiele, juridische fiscale en technische experten, is Actoria de nummer 1 in Europa op het vlak van de verkoop van ondernemingen.

Aucun commentaire jusqu'à présent.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Actoria International is a firm specializing in the transfer of business (company, SME, pmi ...) in France, Belgium, Luxembourg, Monaco, Switzerland, Spain, Italy, Great Britain, Quebec on sales of SMEs, sales industries, mergers and acquisitions advice for the transmission of a French company. If you're wondering "how to sell my business and quickly find a buyer" then contact Actoria international.

mergers acquisitions Switzerland ; mergers acquisitions in Luxembourg ; mergers acquisitions in Belgium ; mergers acquisitions in Morocco ; mergers acquisitions in Morocco SMEs Switzerland ; sale in Luxembourg SMEs; sale SMEs in Belgium; sale SMEs in Morocco; sell a business Swiss ; sell a company in Luxembourg ; sell a company in Belgium ; sell a company in France