Geheimhoudingsverklaring

Het concept van de confidentialiteit bij de verkoop van uw onderneming is van groot belang, omdat de overnemer tijdens de informatieronde gevoelige informatie ontvangt.

Zelfs wanneer de oorsprong van de verspreiding van de informatie moeilijk te achterhalen is, is het noodzakelijk dat de overnemer een geheimhoudingsovereenkomst ondertekent voor het overmaken van iedere vorm van informatie.

Niet vergeten op te nemen in de geheimhoudingsovereenkomst dat de overnemer zich ertoe verbindt om niet het personeel aan te werven, want tijdens de gesprekken legt de overnemer noodgedwongen contacten met het personeel.

De overnemer moet zich ertoe verbinden om volledige discretie te bewaren mbt de confidenti√ęle informatie, en deze uitsluitend aanwenden voor de evaluatie van de transactie die hij voor ogen heeft.

Bovendien dient hij zich ertoe te verbinden de vertrekte informatie terug te bezorgen, zowel schriftelijk als digitaal.

Het is noodzakelijk dezelfde regels toe te passen voor alle betrokken partijen bij de transactie.

Niet alle informatie isconfidentieel. Zo bijvoorbeeld gaat het over gegevens die publiekelijk verkrijgbaar zijn, of die publiek worden zonder dat één van bovenstaande regels werd overtreden. Hetzelfde geldt voor informatie die aan de overnemer werd overgemaakt ten bezwarende titel.

Actoria International ontfermt zich over het opmaken van een sluitende geheimhoudingsovereenkomst.

Aucun commentaire jusqu'à présent.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Actoria International is a firm specializing in the transfer of business (company, SME, pmi ...) in France, Belgium, Luxembourg, Monaco, Switzerland, Spain, Italy, Great Britain, Quebec on sales of SMEs, sales industries, mergers and acquisitions advice for the transmission of a French company. If you're wondering "how to sell my business and quickly find a buyer" then contact Actoria international.

mergers acquisitions Switzerland ; mergers acquisitions in Luxembourg ; mergers acquisitions in Belgium ; mergers acquisitions in Morocco ; mergers acquisitions in Morocco SMEs Switzerland ; sale in Luxembourg SMEs; sale SMEs in Belgium; sale SMEs in Morocco; sell a business Swiss ; sell a company in Luxembourg ; sell a company in Belgium ; sell a company in France