Coaching

Bedrijfsleider worden via een overname is niet aan iedereen gegeven.

Het is belangrijk om voorafgaandelijk een persoonlijke balans op te maken van uw toekomstperspectieven.

Anderzijds, maakt u best een balans op van uw competencies en sterke en zwakke punten vooraleer zich te storten in de overname.

ACTORIA begeleidt de kandidaat-overnemer bij het opmaken van deze persoonlijke balans.

Over persoonlijke en professionele kwaliteiten beschikken is niet voldoende om een overname succesvol te maken.

De overnemer moet bovendien duidelijk zijn doelstelling mbt de overname vastleggen. Het project moet namelijk overeenkomen met de voorwaarden van de onderneming en de overname zelf.

ACTORIA begeleidt de kandidaat-overnemer bij de bepaling van zijn project, en voert sectoriele analyses en simulaties uit om het project te evalueren.

Bovendien is een opleiding nuttig, zodat de kandidaat-overnemer een expertise opbouwt in de procedure van de overname, de bepaling van de doelgroep, de evaluatie ervan, en een studie van de juridische en fiscale structuren die aan bod komen bij de overname.

Aucun commentaire jusqu'à présent.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Actoria International is a firm specializing in the transfer of business (company, SME, pmi ...) in France, Belgium, Luxembourg, Monaco, Switzerland, Spain, Italy, Great Britain, Quebec on sales of SMEs, sales industries, mergers and acquisitions advice for the transmission of a French company. If you're wondering "how to sell my business and quickly find a buyer" then contact Actoria international.

mergers acquisitions Switzerland ; mergers acquisitions in Luxembourg ; mergers acquisitions in Belgium ; mergers acquisitions in Morocco ; mergers acquisitions in Morocco SMEs Switzerland ; sale in Luxembourg SMEs; sale SMEs in Belgium; sale SMEs in Morocco; sell a business Swiss ; sell a company in Luxembourg ; sell a company in Belgium ; sell a company in France