Vermogensadvies

Ons departement ¬ę Vermogensadvies ¬Ľ adviseert en begeleidt de bedrijfsleider die wenst over te laten bij de gevolgen op het vlak van zijn vermogen bij de verkoop van zijn onderneming.

Een onderneming is namelijk samengesteld door het zakelijk vermogen van de bedrijfsleider, en deze situatie heeft enkel gevolgen na de transactie.

De bedrijfsleider bekomt namelijk bij de betaling door de koper de koopsom, en deze wordt opgenomen in het privé vermogen van de bedrijfsleider. Deze integratie heeft fiscale consequenties.

Er bestaan concrete oplossingen om deze fiscale consequenties significant te verminderen.

ACTORIA International heeft de expertise in huis om u hierbij te begeleiden.

De begeleiding bestaat in eerste instantie uit een diagnose van uw vermogen op zowel zakelijk als privévlak. Op basis van de diagnose geven wij concrente aanwijzingen en raadgevingen om de fiscale gevolgen van de transactie effectief te verminderen.

In tweede instantie, begeleiden wij de implementatie van de voorgestelde oplossing, uiteraard in samenspraak met uw gebruikelijke adviseur (advocaat, bedrijfsrevisor, accountant).

Het is noodzakelijk om deze raadgevingen tijdig te verrichten. Daarom raden wij u aan om ons hiervoor te contacteren minstens 1 jaar voor de gewenste transactie.

Aucun commentaire jusqu'à présent.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Actoria International is a firm specializing in the transfer of business (company, SME, pmi ...) in France, Belgium, Luxembourg, Monaco, Switzerland, Spain, Italy, Great Britain, Quebec on sales of SMEs, sales industries, mergers and acquisitions advice for the transmission of a French company. If you're wondering "how to sell my business and quickly find a buyer" then contact Actoria international.

mergers acquisitions Switzerland ; mergers acquisitions in Luxembourg ; mergers acquisitions in Belgium ; mergers acquisitions in Morocco ; mergers acquisitions in Morocco SMEs Switzerland ; sale in Luxembourg SMEs; sale SMEs in Belgium; sale SMEs in Morocco; sell a business Swiss ; sell a company in Luxembourg ; sell a company in Belgium ; sell a company in France